Beleef de pianomuziek van Einaudi

SpelenMusic is your own experience.
If you don’t live it, it won’t come out of your horn.

Charlie Parker

 

‘Beleven’ is tegenwoordig een mode-woord. Geen tv-reclame of yoghurtverpakking kan meer zonder.
Maar als er iets is waarbij dit woord nooit ten onrechte wordt genoemd is het wel MUZIEK.

Lees onderstaande synoniemen van ‘beleven’ langzaam door …

doorleven … doormaken … ondervinden …
bijwonen … meemaken … ervaren …

Hoor je nu, net als ik, misschien deze muziek?

Weet je wat leuk is? Ik heb een vereenvoudigde akkoord-versie gemaakt van dit stuk! Een aantal leerlingen van mij spelen hem al zo mooi dat ik er stil van word.

Dus… bespaar op dure yoga-lessen: luister of speel de pianomuziek van Einaudi!

Einaudi Experience

4 thoughts on “Beleef de pianomuziek van Einaudi

 1. Mooie muziek! Kan me voorstellen dat iedereen er iets anders bij beleeft. Ik beleefde weer een emotie van gisteravond. We keken toen een documentaire over hoe we onze planeet kapot maken en dat dingen als duurzame energie zo langzaam op gang komen. Dus voor mij was de muziek droevig, maar later leek het ook alsof er een zwerm witte vogels opfladderde. Wat dan dat ook mag betekenen. Bedankt voor de ervaring!

 2. Geweldige muziek! Hoorde het voor het eerst tijdens een voorspeelmiddag van mede cursisten van de pianoleraar van mijn dochter. Was hier enorm door geraakt en het heeft mij gemotiveerd om ook mijn eigen pianospel weer eens op te pakken. Ben nog niet zover dat ik het zelf kan spelen, maar wie weet ooit….en tot die tijd luister ik naar de CD’s die ik pas heb gekocht 😉

  1. Mooi dat het je zo raakt, het is inderdaad geweldige muziek. Wie weet lukt het toch een keer om het te kunnen spelen, maar luisteren is ook fijn 🙂 geniet ervan!

 3. Zalige muziek. Lijkt eenvoudiger dan het is .
  Op mijn pianoles krijgen wij Bijnaudi te spelen. Lijkt Bijna op Einaudi !

  Stukjes muziek van Cor.

  Zo blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *